Farmok


A brojlercsirke nevelő farmok Bátaszék környékén, száz kilométeres körön belül találhatók. A csirkék takarmányát előállító gazdálkodókkal több évtizedes szakmai kapcsolaton alapuló bizalom köt össze bennünket. Minden, a bátaszéki feldolgozónkba érkező szárnyasról pontos ismeretekkel rendelkezünk.

A brojler farmoknak nagyon szigorú minőségbiztosítási szabályozásnak kell megfelelniük, amin túlmenően a feldolgozónknak saját elvárásai is vannak: csak így kaphatják meg a csirkék a Premium Gold logóját.

Pontosan meghatározzuk a csirketartás és -nevelés körülményeit, a telepi higiéniát és a takarmányozást. Az alapos magyar és európai uniós törvényi rendelkezések mellett szakembereink folyamatosan és rendszeresen auditálják és ellenőrzik a beszállítókat.

A csirkék a kelés után az első naptól kezdve ellenőrzött, szigorú telepi higiénia mellett, az alkalmazott fejlett technológiának köszönhetően egészséges, az állatjólétnek megfelelő körülmények között nevelődnek, amíg el nem érik a vágási kort. A tartásuk, takarmányozásuk, feldolgozásuk, szállításuk mind nyomon követhető.

A saját szabadalmazású, védett Revolution Nutrition receptúrának köszönhetően a csirkék kiváló, a partnereink által megtermelt takarmányon nevelkednek. A modern technológiai fejlesztéseknek köszönhetően az állatoknak olyan feltételeket biztosítunk, aminek köszönhetően a legjobb minőségű készterméket tudjuk adni vásárlóinknak.