TermékeinkMi is az a Premium Gold?

ELOLVASOMpremium gold logo


premium gold logo

A Premium Gold csirkék útját szó szerint a szántóföldtől az asztalig nyomon követjük. Ennek köszönhetően a Premium Gold ma a baromfipiac egyik kiemelkedő terméke.

A csirkék nevelése naposcsibe koruktól kezdve, a Revolution Nutrition takarmányozáson és tartási körülményeken át a késztermékig szigorú minőségbiztosítási szabványok szerint, zárt rendszeren belül történik. Ez az igazi védjegye a Premium Gold csirkének: hogy mindig, minden körülmények között ugyanaz a magas minőség jellemzi, és tápanyagokban gazdag, egészséges baromfihús kerül a magyar családok asztalára.

Természetesen friss

„Ízletes, porhanyós, házias ízvilág.” A vásárlóink és a felkért vendéglátóipari szakemberek, séfek visszajelzései alapján ezek a tulajdonságok jellemzik leginkább a bátaszéki Premium Gold csirkét. Jellegzetes, egészséges sárga színe a tanyasi csirkék jellegét adja neki, ennek köszönhető háziasra emlékeztető ízvilága is. A szín a gyógynövényként számon tartott bársonyvirág szirmaiból készült kivonatnak köszönhető, a hús magas minőségét a csirkék tápláléka biztosítja. Ez a saját fejlesztésű Revolution Nutrition takarmány.

A csirkéket nevelő partnereink kizárólag ezzel a pontos és szigorú, hosszú évek alatt tökéletesített recept alapján, javarészt a saját maguk által megtermesztett takarmánnyal táplálják az állatokat. A Bát-Grill csirkéi szigorú telepi higiéniai és az állatjóléti előírásoknak megfelelő körülmények között, környezetvédelmi szempontok szerint nevelkednek.

Csúcstechnológia a minőség szolgálatában

A Premium Gold csirkék a Bát-Grill bátaszéki feldolgozójában egy pontos és megbízható rendszerbe kerülnek. Termékeink a fentieknek köszönhetően hosszan eltarthatók. A piacon kiemelkedően tudjuk biztosítani a magas minőséget, a termékek frissességét, megbízhatóságát és a fogyaszthatósági időt.

Tudatos táplálkozás, egészséges életmód

A nyomon követhetőség, a megbízható beszállítók, az állatjóléti előírások betartása, a magas fokú higiénia és a speciális, Revolution Nutrition takarmány – ennek köszönhetően az üzemből kikerülő Premium Gold termékek kiváló minőségűek, és jól beilleszthetők az egészséges és tudatos táplálkozásba. A bátaszéki Premium Gold csirke könnyen feldolgozható, kevés vizet veszít főzéskor, sütéskor, hosszú eltarthatóság jellemzi.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy tudatosan étkező magyar családok asztalára kizárólag kiváló hazai termék kerüljön. Legyen szó a mindennapi egészséges táplálkozásról, vagy az élsportolók étrendjéről, hiszen a haza vagy az otthonok hősei ugyanazt a megbízható gondoskodást érdemlik meg. Mi ezt a biztonságot kínáljuk a bátaszéki Premium Gold csirkék fogyasztóinak.