Minőségpolitika


Vállalatunk a baromfiipari cégek azon szűk elitjébe tartozik, akik az indulásuktól fogva a mai napig elmondhatják magukról: az állatok takarmányozását, nevelését és feldolgozását a cégcsoporton belül oldják meg, minden egyes munkafolyamatot gondosan ellenőriznek.

Kompromisszumok nélkül építettük fel és alakítottuk ki üzemünket a világon legelismertebb minőségirányítási rendszernek megfelelően, hiszen rajtunk áll, hogy a növénytermesztők és állatartók sok-sok hónapos munkájának gyümölcsét gondosan és a megfelelő tisztelettel kezeljük.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az átláthatóságnak és ellenőrizhetőségnek köszönhetően pontosan tudjuk, mikor milyen takarmányt kapnak az állatok, milyen körülmények között nevelik őket. Saját fejlesztésű receptúránk, a Revolution Nutrition azonos és stabil érték, alapvető feltétele a bátaszéki Prémium Gold csirkék kimagasló minőségének.

A komplex rendszer részét képezi, hogy az állatok nevelését, fejlődését, egészségügyi állapotát folyamatosan figyeljük, a nevelés és feldolgozás is modern gépekkel, a higiéniára szigorúan ügyelve zajlik.

Ezt külső szakemberek és saját minőségbiztosítási stábunk is folyamatosan auditálja. A tartás során minden telepet azonos időben ellenőrzünk, és a csirkék várható vágási jellemzőiről előrejelzést adunk a termelési és a kereskedelemi csapatunknak. A naprakész információk segítségével, a szigorú pontossággal lehetőségünk van a magas minőség biztosítására, a hatékonyság növelésére.

A feldolgozó szigorú higiéniai és élelmiszerbiztonsági rendszer alapján, ISO 22000:2018 minőségirányítási szabvány szerint működik. A szakképzett, rendszeres oktatáson részt vevő munkatársaink mellett modern, fejlett technológia követi minden pillanatban a munkafolyamatokat. A részletes protokollnak és a transzparens működésnek köszönhetően ellenőrzött körülmények között készülnek a termékek. Ez mind garancia a minőségre.

Feldolgozási folyamataink minden fázisában szem előtt tartjuk az ökológiai lábnyomunk alacsonyan tartását. A helyi gazdaság erősítése miatt a beszállítóink maximum száz kilométeres körzeten belül találhatóak. A regionalitás elvéhez ragaszkodva, a logisztikai költségek alacsonyan tarthatók, a modern, kíméletes termelési folyamatok a fenntartható fejlődést szolgálják a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével.

Az élelmiszeripar meghatározó szereplőjeként felelősségünk van abban, hogy a mindennapjainkban a környezettudatos, környezetbarát megoldásokat válasszuk. A koncepciónk a természetes eljárások alkalmazása és kombinálása környezeti előnyeinkkel, a természet tisztaságával.