Vállalatunk a baromfiipari cégek azon szűk elitjébe tartozik, akik az indulásuktól fogva a mai napig
elmondhatják magukról: az állatok takarmányozását, nevelését és feldolgozását a cégcsoporton belül oldják
meg, minden egyes munkafolyamatot gondosan ellenőriznek.
Kompromisszumok nélkül építettük fel és alakítottuk ki üzemünket a világon legelismertebb
minőségirányítási rendszernek megfelelően, hiszen rajtunk áll, hogy a növénytermesztők és állatartók
sok-sok hónapos munkájának gyümölcsét gondosan és a megfelelő tisztelettel kezeljük.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az átláthatóságnak és ellenőrizhetőségnek köszönhetően pontosan
tudjuk, mikor milyen takarmányt kapnak az állatok, milyen körülmények között nevelik őket. Saját
fejlesztésű receptúránk, a Revolution Nutrition azonos és stabil érték, alapvető feltétele a bátaszéki
Prémium Gold csirkék kimagasló minőségének.
A komplex rendszer részét képezi, hogy az állatok nevelését, fejlődését, egészségügyi állapotát
folyamatosan figyeljük, a nevelés és feldolgozás is modern gépekkel, a higiéniára szigorúan ügyelve
zajlik.
Ezt külső szakemberek és saját minőségbiztosítási stábunk is folyamatosan auditálja. A tartás során minden
telepet azonos időben ellenőrzünk, és a csirkék várható vágási jellemzőiről előrejelzést adunk a termelési
és a kereskedelemi csapatunknak. A naprakész információk segítségével, a szigorú pontossággal lehetőségünk
van a magas minőség biztosítására, a hatékonyság növelésére.
A feldolgozó szigorú higiéniai és élelmiszerbiztonsági rendszer alapján, ISO 22000:2018 minőségirányítási
szabvány szerint működik. A szakképzett, rendszeres oktatáson részt vevő munkatársaink mellett modern,
fejlett technológia követi minden pillanatban a munkafolyamatokat. A részletes protokollnak és a
transzparens működésnek köszönhetően ellenőrzött körülmények között készülnek a termékek. Ez mind garancia
a minőségre.
Feldolgozási folyamataink minden fázisában szem előtt tartjuk az ökológiai lábnyomunk alacsonyan tartását.
A helyi gazdaság erősítése miatt a beszállítóink maximum száz kilométeres körzeten belül találhatóak. A
regionalitás elvéhez ragaszkodva, a logisztikai költségek alacsonyan tarthatók, a modern, kíméletes
termelési folyamatok a fenntartható fejlődést szolgálják a környezetvédelmi szempontok figyelembe
vételével.
Az élelmiszeripar meghatározó szereplőjeként felelősségünk van abban, hogy a mindennapjainkban a
környezettudatos, környezetbarát megoldásokat válasszuk. A koncepciónk a természetes eljárások alkalmazása
és kombinálása környezeti előnyeinkkel, a természet tisztaságával.