Minőségpolitika


Vállalatunk a baromfiipari cégek azon szűk elitjébe tartozik, akik az indulásuktól fogva a mai napig elmondhatják magukról: az állatok takarmányozását, nevelését és feldolgozását a cégcsoporton belül oldják meg, minden egyes munkafolyamatot gondosan ellenőriznek.

Kompromisszumok nélkül építettük fel és alakítottuk ki üzemünket a világon legelismertebb minőségirányítási rendszernek megfelelően, hiszen rajtunk áll, hogy a növénytermesztők és állatartók sok-sok hónapos munkájának gyümölcsét gondosan és a megfelelő tisztelettel kezeljük.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az átláthatóságnak és ellenőrizhetőségnek köszönhetően pontosan tudjuk, mikor milyen takarmányt kapnak az állatok, milyen körülmények között nevelik őket. Saját fejlesztésű receptúránk, a Revolution Nutrition azonos és stabil érték, alapvető feltétele a bátaszéki Prémium Gold csirkék kimagasló minőségének.

A komplex rendszer részét képezi, hogy az állatok nevelését, fejlődését, egészségügyi állapotát folyamatosan figyeljük, a nevelés és feldolgozás is modern gépekkel, a higiéniára szigorúan ügyelve zajlik.

Ezt külső szakemberek és saját minőségbiztosítási stábunk is folyamatosan auditálja. A tartás során minden telepet azonos időben ellenőrzünk, és a csirkék várható vágási jellemzőiről előrejelzést adunk a termelési és a kereskedelemi csapatunknak. A naprakész információk segítségével, a szigorú pontossággal lehetőségünk van a magas minőség biztosítására, a hatékonyság növelésére.

A feldolgozó szigorú higiéniai és élelmiszerbiztonsági rendszer alapján, ISO 22000:2018 minőségirányítási szabvány szerint működik. A szakképzett, rendszeres oktatáson részt vevő munkatársaink mellett modern, fejlett technológia követi minden pillanatban a munkafolyamatokat. A részletes protokollnak és a transzparens működésnek köszönhetően ellenőrzött körülmények között készülnek a termékek. Ez mind garancia a minőségre.

Feldolgozási folyamataink minden fázisában szem előtt tartjuk az ökológiai lábnyomunk alacsonyan tartását. A helyi gazdaság erősítése miatt a beszállítóink maximum száz kilométeres körzeten belül találhatóak. A regionalitás elvéhez ragaszkodva, a logisztikai költségek alacsonyan tarthatók, a modern, kíméletes termelési folyamatok a fenntartható fejlődést szolgálják a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével.

Az élelmiszeripar meghatározó szereplőjeként felelősségünk van abban, hogy a mindennapjainkban a környezettudatos, környezetbarát megoldásokat válasszuk. A koncepciónk a természetes eljárások alkalmazása és kombinálása környezeti előnyeinkkel, a természet tisztaságával.A BÁT-GRILL BAROMFIFELDOLGOZÓ KFT.
MINŐSÉG ÉS ÉLELMISZERBIZTONSÁGI POLITIKÁJA


A Bát-Grill Kft. üzleti hitvallásában a „minőség” összetett fogalom. Értékrendünkben az élelmiszerminőség tágabb értelemben magába foglalja az élelmiszerbiztonságot (a biztonságosan fogyasztható élelmiszert, mely alapvető emberi jog), szűkebb értelemben a fogyasztásra szánt baromfihús hasznosságát, élvezeti értékét, a fogyasztó kielégített elvárásait.

Minőségpolitikánk alapja, hogy a nyomonkövetés alkalmazásával a termelőtől a végső fogyasztó asztaláig vezető hosszú út minden pontján biztosítani tudjuk a legmagasabb elvárt minőséget.

A Bát-Grill Kft. működési rendszerében a csirkehús minősége a naposcsibék nevelőólakba történő betelepítésével kezdődik, az üzemi feldolgozási folyamatokon keresztül a Vevő részére történő értékesítésig tart, de a minőség végpontja a Fogyasztó asztala, ahonnan elfogyasztják a különlegesen ízletes, biztonságos alapanyagból készült ételt.

Társaságunk teljes egészében magyar tulajdonban van, és immár negyedszázados múlttal rendelkezik. Becsületes munkával, lefektetett elveinkhez való következetes ragaszkodással, szakmai tudással és tapasztalatokkal felvértezve, a minőségi élelmiszertermelés szem előtt tartásával szabályozott és ellenőrzött körülmények között végezzük gyártási tevékenységünket. Ennek során dolgozóink szigorúan betartják a mindenkor hatályos élelmiszerhigiéniai, élelmiszerbiztonsági, környezetvédelmi és egyéb vonatkozó, alkalmazandó jogszabályokat.

Legfőbb célunk, hogy a Bát-Grill Kft. üzemében előállított baromfihús termékek minősége folyamatosan feleljen meg a fogyasztók elvárt igényeinek, biztonsággal fogyaszthatóak legyenek, így nyerjük meg bizalmukat cégünk és termékeink iránt. A magas szintű minőség fenntartását évek óta tartó folyamatos technológiai, szervezeti és humán erőforrás területén végrehajtott fejlesztésekkel biztosítjuk. Feladatunk az élőcsirke beszállítóink rendszeres felügyelete, a kölcsönös párbeszéd, az információcsere fenntartása a minőségi alapanyag termelés biztosítása érdekében. Vevőinkkel szoros kapcsolatot tartunk fenn. Fontosak számunkra a minőségre és vásárlói szokásokra vonatkozó visszajelzéseik, hogy folyamatosan tájékozódjunk és értékeljük a piaci trendek változásait, javítsuk a minőség színvonalát, alkalmazkodjunk a fogyasztói igények és elvárások változásaihoz. Minél többet szeretnénk hozzá tenni az élelemiszerbiztonsági kultúra fejlesztéséhez.

Kitűzött céljaink megvalósítása érdekében vezetőink és dolgozóink minőség iránti elkötelezettségével működtetjük és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 22000:2018 szabvány szerint kiépített élelmiszer-biztonsági és irányítási rendszerünket.

Bátaszék, 2021. 10. 19.
Jordán András
ügyvezető igazgató