Takarmány


Revolution Nutrition Premium gold logo

Jól ismert takarmány, prémium minőség

A Revolution Nutrition alapja a cégcsoporton belül megtermelt takarmány. Akkor biztosíthatjuk a legjobb minőséget, és garantálhatjuk a Premium Gold egyediségét, ha még azt is pontosan tudjuk, mit esznek a csirkék.

Nem pusztán arról van részletes információnk, hogy mikor, mit és mennyit evett a Premium Gold logót elnyerő csirke, de azt is pontosan tudjuk, hogy gabonaalapú takarmányt ki, mikor, hol és milyen körülmények között termelte. Ez egy olyan adottsága cégünknek, ami a Premium Goldot egyedivé teszi a magyar piacon.

A cégünk számára stratégiai kérdés, hogy az általunk feldolgozott csirkék a minőségi tartási körülmények részeként saját fejlesztésű, ellenőrzött tápot kapjanak. A Revolution Nutrition végleges, ma használt egyedi összetétele hosszas termékfejlesztés és rengeteg tesztelés eredménye. A receptúra fejlesztését valós piaci igény kielégítése motiválta. A jó minőség és a csirke egészségének megőrzése mellett a terméket szabad szemmel is megkülönböztethetővé kívántuk tenni.

Precizitáshoz szenvedélyesen ragaszkodó szakembereink elkötelezettségét jól jelzi, hogy nem dőltek hátra, rendszeresen figyelik és értékelik az állatokat és a takarmányt, és szükség esetén finomítanak a receptúrán.

A szántóföld szeretete

A csirkenevelésben és a takarmányozásban felbecsülhetetlen szerepe van a Palotabozsoki Mezőgazdasági Zrt-nek. Sok évtizedes szakmai tapasztalatuk, az elkötelezettségük a termőtalajhoz, a minőségi vállalati kultúra és magas minőségű működésük a biztosítéka annak, hogy a Bát-Grill egyedi, könnyen megkülönböztethető Premium Gold termékeit a vásárlók könnyen beazonosíthatják a boltokban.

A baranyai dombokon működő gazdaság 1300 hektáron termeli a részben a bátaszéki Premium Gold csirkék eledeléül szolgáló gabonát. Ugyanazokon a szelíd domboldalakon, szántóföldeken és réteken, ahol generációkon át dolgoztak elődeink, ahol a termőtalaj adottságait a közeli Duna és az életet adó napsugarak egészítik ki.

A Premium Gold takarmányául szolgáló szemestermény nagy részét cégcsoporton belül állítják elő. Ebből a gazdag alapból tökéletesítették a receptúrát, a legjobb takarmány összetételt. A csirkék növekedésük során minden szükséges tápanyagot, vitamint és nyomelemet megkapjanak.A Revolution Nutrition takarmány féltve őrzött érték, külön nem értékesítik, kizárólag a Bát-Grill Kft. csirkéinek exkluzivitása.

Naturális alapanyagok, saját receptúra

A gabonabázis nagy részét a kukorica teszi ki, ez felel a csirkék energiabeviteléért. A jó takarmánybúza elsősorban a növekedést segítő fehérjét biztosítja, míg a szójababnak fehérje-, a repcének energiapótló szerepe van. Ezt egészítik ki az egészséges fejlődéshez szükséges vitaminokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal.

A Premium Gold csirkék takarmányának másik különlegessége a legfontosabb alapvető tápanyagok mellett egy naturális, természetes hozzávaló, amit a gyógynövényként számon tartott bársonyvirág szirmaiból nyernek ki.

A bársonyvirág jól ismert fűszer- és dísznövény hazánkban, Európában a 16. század óta használt gyógynövény. Nemesítésével régóta foglalkoznak, így ma már akár citromos ízvilágot adó változata is népszerű. Színező, ízesítő tulajdonsága miatt gyógyteákat, salátákat, köreteket gyakran feldobnak vele a konyhaművészetben, de jól helyettesíti az aranyáron mért sáfrányt is. A növény szirmait gondosan szüretelik, majd kíméletes feldolgozás során konzerválják áldásos tulajdonságait, amit végül mi hasznosítunk a palotabozsoki csirkék takarmányozásában. A látható esztétikai hatásokon túlmenően jelenleg is azt kutatják az élelmiszermérnökök, hogy milyen jótékony élettani hatásai vannak a különleges takarmánynak.